ANTALYA / KEPEZ - Duraliler Ortaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen mısra ezberleme yarışmasında 6A sınıfından Ceylin ÖZEN en iyi performansı göstererek okulumuzda birinci olmuştur.  Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuzda 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı planlamaları kapsamında 5. sınıflardan bir şubemiz İngilizce dil ağırlıklı olacaktır. Yabancı Dil Ağırlıklı 5. sınıfımıza kayıt hakkı kazanacak öğrencilerin tespiti için 22 Mayıs Çarşamba günü kabul sınavı yapılacaktır. Sınava katılacak öğrencilerin aşağıda linki verilen müracaat formunu doldurmaları gerekmektedir.

ERASMUS+ PROGRAMI!

Erasmus projesi kapsamında Romanya tarafından koordine edilen Avrupa destekli Erasmus KA 229 "Geleceğin Kariyer Meslekleri GuidEu" Projesi çerçevesinde KEPEZ/ ANTALYA Duraliler Ortaokulu öğretmenleri 21-25 Kasım 2022 tarihlerinde İtalya'nın "Ragusa" şehrinde ortaklık yürüten okulda proje çalışmasına katıldılar.

Okulumuz UDL4U projesini ortaklarıyla birlikte yürütmektedir.

UDL4U projesinin amacı;  ihtiyaçları ve sorunları belirlemek için atölye çalışmaları düzenlemek; projedeki ortak ülkelerin uygulamalarını yerinde görmek için hareketliliği organize etmek; RR modelinin kalitesini ölçebilen bir dizi standart geliştirme faaliyeti geliştirmek; Öğrenme için Evrensel Tasarım (UDL) ilkelerine dayalı, GETInvolved adlı genel eğitim öğretmeni (GET) eğitim programını geliştirmek; uluslararası bir kongre düzenlemektir.