ANTALYA / KEPEZ - Duraliler Ortaokulu

2. ingilizce seviye belirleme sınav sonuçları açıklandı.

ERASMUS+ PROGRAMI!

Erasmus projesi kapsamında Romanya tarafından koordine edilen Avrupa destekli Erasmus KA 229 "Geleceğin Kariyer Meslekleri GuidEu" Projesi çerçevesinde KEPEZ/ ANTALYA Duraliler Ortaokulu öğretmenleri 21-25 Kasım 2022 tarihlerinde İtalya'nın "Ragusa" şehrinde ortaklık yürüten okulda proje çalışmasına katıldılar.

Okulumuz UDL4U projesini ortaklarıyla birlikte yürütmektedir.

UDL4U projesinin amacı;  ihtiyaçları ve sorunları belirlemek için atölye çalışmaları düzenlemek; projedeki ortak ülkelerin uygulamalarını yerinde görmek için hareketliliği organize etmek; RR modelinin kalitesini ölçebilen bir dizi standart geliştirme faaliyeti geliştirmek; Öğrenme için Evrensel Tasarım (UDL) ilkelerine dayalı, GETInvolved adlı genel eğitim öğretmeni (GET) eğitim programını geliştirmek; uluslararası bir kongre düzenlemektir.